Kartal’lar Yüksek Uçar...

Eğitim Yayın: 27 Ocak 2019 - Pazar - Güncelleme: 27.01.2019 22:50:19
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Karadeniz Ereğli 1. Amatör Kümede haftanın müsabakaları oynandı.

Ereğli Şehit Vefa Karakurdu Stadında oynanan Zonguldak Ereğli Spor – Gümelispor maçından Zonguldak Ereğli Spor 2-0 galip ayrıldı. Karşılaşmaya Zonguldak Ereğli Spor’un oyuncuları Emre Kartal ve Doğukan Günce damga vurdu.

Maçın 16.dakikasında Zonguldak Ereğli Sporlu Serdar Avcı’nın ceza sahasında düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı Emre Kartal ile gole çeviren Zonguldak Ereğli Spor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Maçta baştan sona üstün bir oyun sergileyen Zonguldak Ereğli Spor ikinci yarıda oyun kontörlünü elinden bırakmadı. Kurduğu baskı ile rakibi yoran Zonguldak Ereğli Spor 83.dakikada Emre Kartal’ın ceza sahası içinde düşürülmesi ile karşılaşmada ikinci penaltıyı kazandı. Kazanılan penaltıyı gole çeviren Emre Kartal kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru tayin etti.

Maçın Hakemi Serkan Köse ve Yardımcıları Erdinç YAMAN, Yusuf Şahin sergiledikleri yönetim ile izleyenler tam not aldılar.

Günün diğer karşılaşmalarında ise Gülüç Belediyespor Ereğli Kepez Çaylıoğluspor’u 3-2 mağlup ederken, ligde lider sırada bulunan Yenimahallespor’da Eleşlerspor deplasmanından 9-0 galip ayrıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.