Çelik'Bu dedikodular ahlaksızca ve alçakçadır.'

Asayiş Yayın: 31 Ocak 2019 - Perşembe - Güncelleme: 31.01.2019 01:07:19
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

BBP Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, yazılı bir açıklama yaparak; kamuoyunda dillendirilen ‘BBP adayı Hüseyin Uysal’ı geri çekti’ şeklindeki dedikodulara yanıt verdi. Çelik; “Bu dedikodular ahlaksızca ve alçakçadır’, dedi.

Başkan Çelik’in açıklaması şöyle:

“Kamuoyunun Dikkatine… Ereğli’de ateş paçayı sarmış. Galiba bazı densizler algı operasyonu yaparak Büyük Birlik Partisi adayını Sayın Op. Dr. Hüseyin UYSAL'ı geri çekti diye ahlaksızca ve alçakça dedikodu yayarak algı oluşturmaya çalışıyorlar. Ereğli’nin güzel insanları bilmelidir ki 31 Martta Büyük Birlik Partisi adayı Sayın Op. Dr. Hüseyin UYSAL'dır. Bu alçakça algıyı üreten kişi veya kişiler ya Büyük Birlik Partisini tanımıyorlar ya da Alperenleri bilmiyorlar. Herkesin nutku tutulmuş. Acaba böyle bir rüya gerçekleşir mi? Ama bu hayalleri kursaklarında kalacak”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.