KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR : 3 BEŞİKTAŞ : 1

Eğitim Yayın: 27 Ocak 2019 - Pazar - Güncelleme: 27.01.2019 23:05:19
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımı, Kadınlar 1. Ligi 8 haftasına 17 puanla yenilgisiz lider giren Beşiktaş'ı, 1-0 geriye düştüğü maçta Kezban, Başak ve Ceren'in golleri ile 3-1 mağlup etti.

Kadınlar 1. Ligi 8.hafta karşılamasında sahasında yenilgisiz lider Beşiktaş’ı konuk eden Kdz.Ereğli Belediyespor büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada 18.dakikada Başak Gündoğdu’nun golü ile 1-0 geriye düşerken, aradığı golü 45.dakikada Kezban Tağ ile bularak 1-1’lik eşitliği yakaladı ve devreye bu golün morali ile girdi.

Karşılaşmanın 2. yarısına 48. Dakikada Başak İçinözbebek’in golü ile başlayan ve rakibi karşısında 2-1 öne geçen eflatun beyazlılar 71.dakikada Ceren Nurlu ile bir gol daha bularak skoru 3-1 taşıdı.

Skor üstünlüğünü maçın sonuna taşımayı başaran eflatun beyazlılar rakibini 3-1 mağlup ederek hem Beşiktaş’ın yenilmezlik serisine son verdi, hem de puanını 14’e çıkararak zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.