Kızlar Çayı ve Gülüç Çayı Dere Islahı ve Köprü Yapımında Önemli İlerleme

Kdz.Ereğli bölgesi ve civarında sürdürülen Kızlar Çayı ve Gülüç Çayı dere ıslahı ile köprü yapım çalışmaları önemli aşamalara ulaştı.

Gündem Yayın: 11 Aralık 2025 - Perşembe - Güncelleme: 11.12.2025 19:12:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt'un yakından takip ettiği Köprü ve dere ıslah çalışmalarının ilerleme oranı yüzde 50 seviyesine çıktı. Yetkililerden edinilen bilgilere göre ise çalışmalar planlandığı şekilde ilerliyor.

 

Subaşı Köprüsü tamamlandı ve hizmete açıldı.

Subaşı Köprüsü'nün faaliyete geçmesiyle bölgede ulaşım konusunda önemli rahatlama sağlandı. Üstlenici firmalar tarafından Dere ıslahı, köprü ve çevre düzenleme imalatları da program dahilinde sürdürülüyor.

 

Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, ekiplerin sahada aktif olarak çalışmaya devam ettiğini belirtti. Ayrıca Ak Parti Zonguldak Milletvekili Bozkurt, amaçlarının bu çalışmalarla bölgedeki olası taşkın risklerini ortadan kaldırmak, ulaşım güvenliğinin artırmak ve bölge halkının yaşam kalitesi kalıcı olarak yükselmek olduğunu ifade etti.

 

Sözlerinin devamında, projeler tamamlandığında, hem güvenli ulaşım sağlamak hem de çevresel düzenlemelerle, bölgenin uzun vadeli kalkınmasına önemli katkılar sağlayacak olan bu projelerin kendileri için büyük önem arz ettiğini belirtti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.