Zonguldakta Covid-19 vakalarında hızlı artış başladı...

Koronavirüs ile mücadelede geçtiğimiz haftalarda üst üste sıfır vakaları gören Zonguldak’ta yeni vakalar endişe yaratıyor.

Gündem Yayın: 12 Haziran 2020 - Cuma - Güncelleme: 12.06.2020 20:01:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ereğli ve Gökçebey başta olmak üzere Zonguldak’ta son on günde 40 son üç günde ise18'den fazla yeni vaka görüldü. Zonguldak’ta karantina altına alınanların sayısı ise son üç günde 68 arttı.

Kdz.Ereğli hastanesinde geçtiğimiş günlerde sağlık çalışanlarınında evlerinde karantinaya alındığı öğrenilmişti.

NORMALLEŞİRKEN ANORMALLEŞİYOR MUYUZ?

Geçtiğimiz haftalarda Covid-19 karşı önlem amaçlı bir çok yasak peş peşe normalleşme sürecinde kaldırıldı. Tedbiri elden bırakmamaları konusunda İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından sosyal mesafe, maske ve hijyen konularında hemen hemen hergün vatandaşlara uyarıda bulunurken, çoğu vatandaşın sergilediği rahat tablo ise uyarıların ciddiyetinde olan herkesi şaşırtıyor. 

Adeta Covid-19 sıfırlanmış, tüm tehlikler ortadan kalkmış gibi uyarılar ve önlemleri hiçe sayarak uymayan çoğu vatandaş çevresindeki herkesi tehlike çemberi içine sokmaya devam ediyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.