Zonguldakta Covid-19 vakalarında artış...

Zonguldak genelinde vaka, vefat, iyileşen sayıları Zonguldak’ta Koronavirüs nedeniyle tedavi altında olanların sayısında artış yaşanıyor. 10 Temmuz itibariyle bu sayı 127’ye ulaşmış durumda. İlk vakanın belli olduğu günden 10 Temmuz’a kadar Zonguldak genelinde vaka kayıtlarına geçen kişi sayısı ise 915 oldu. Zonguldak genelinde vefat sayılarına bakıldığında ise son bir hafta yaşanan 4 ölüm ile birlikte […]

Gündem Yayın: 11 Temmuz 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 11.07.2020 17:29:05
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak genelinde vaka, vefat, iyileşen sayıları Zonguldak’ta Koronavirüs nedeniyle tedavi altında olanların sayısında artış yaşanıyor. 10 Temmuz itibariyle bu sayı 127’ye ulaşmış durumda.

İlk vakanın belli olduğu günden 10 Temmuz’a kadar Zonguldak genelinde vaka kayıtlarına geçen kişi sayısı ise 915 oldu. Zonguldak genelinde vefat sayılarına bakıldığında ise son bir hafta yaşanan 4 ölüm ile birlikte hayatını kaybedenlerin sayısı 68’e yükseldi. Zonguldak genelinde filyasyon çalışmaları da devam ediyor. Bu çalışmalar neticesinde tedbir amaçlı karantina altında tutulanların sayısı ise bugün 300 oldu.

Özetle Zonguldak genelinde;

Toplam vaka sayısı: 915

Toplam Vefat sayısı: 68

Toplam iyileşen sayısı: 720

Tedavi altındaki hasta sayısı: 127

Karantinada kişi sayısı : 300

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.