Zonguldakın yeni logosu neyi anlatıyor dedi..

Yavuzyılmaz: “Yeni Logonun Zonguldak’a dair neyi anlattığı belli değil…”

Gündem Yayın: 20 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 20.01.2021 15:53:37
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

CHP Zonguldak milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak valiliğinin yeni logosu hakkındaki düşüncelerini Yeni Ufuk’a açıkladı.

Açıklama şu şekilde:

“Logolar ilgili oldukları kurumları temsil eder, çağrıştırır, kurumu benzerlerinden farklılaştır.  Yeni logonun Zonguldak’a dair neyi anlattığı belli değil. Hatta logonun üzerindeki “Zonguldak Valiliği” yazısını kaldırsanız kimse bu logoyu Zonguldak ile ilişkilendiremez bile. Bu logo kent kimliği ve kültürü hakkında hiçbir şeyi sembolize etmiyor.

Aslında gelinen bu durumun manidar bir anlamı da var. Logo, Zonguldak’a dair bir hiç şey anlatmıyor ancak, 18 yıldır değişen, halkından uzaklaştırılan devlet kurumları hakkında mesajlar veriyor. Bu yeni logo; Ak parti döneminde “ halkından, şehrinden kopan, daha çok saraya yaklaşan valiliklerin” adeta acı bir ispatı niteliğinde.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.