Zonguldak'tan Ereğli'yi yine karıştırdılar!...

AK Parti Zonguldak'tan Ereğli'yi yine karıştırdı!...

Siyaset Yayın: 07 Şubat 2021 - Pazar - Güncelleme: 07.02.2021 18:19:47
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

08 Şubat 2021 Pazartesi günü Zonguldak'ta tel liste ile kongreye gidecek olan AK Parti'de siyasi hareketlilik sürüyor. Zeki Tosun hazırlıklarını bitirdi ama bazı isimler siyasi lobilere takıldı.

Kandemir Fatih Çakır'ın adını verdi mi?

Siyasi kulislerde ise AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in 2019 yerel seçimlerinde CHP'den 12 bin fark yiyen ve 8 yıl Kdz. Ereğli'de başkanlık görevi yapan Mehmet Fatih Çakır'ın adını Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun'a verdiği iddiları da Kdz. Ereğli'yi karıştırdı.

Saffet Bozkurt, Fatih Çakır ismine karşı 

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Avukat Saffet Bozkurt'un Fatih Çakır ismine şiddetle karşı çıktığı belirtilirken, Kdz. Ereğli'deki parti tabanı bu duruma tepki gösterdi. Tabandan sosyal medya eleştirileri başlarken, 'Madem Fatih Çakır Zonguldak İl Yönetimine girecekti, neden İlçe Başkanlığı'na devam ettirmediniz de istifasını isteyerek adama aday olamayacağım dedirttiniz?' denildi.

Numan Korkmaz engele takıldı...

Siyasi kamuoyunda Zonguldak İl Yönetimi için verilen Kdz. Ereğli'den verildiği öğrenilen isimler arasında AK Parti eski yöneticilerinden Zafer Sucu, Belediye Başkan Aday Adaylarından Dr. Naci Yalçınkaya, iş insanı Recep TezcanKdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Numan Korkmaz, eski belediye meclis üyelerinden İsmet Koç'un da adı geçiyor. Numan Korkmaz'ın Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi olmasından dolayı adının listeden çıkartıldığı öğrenildi. 

Tiyatronun senaryosu ve oyuncuları belli

Öte yandan il yönetimi için adı geçenlerden Recep Tezcan'da yaşananları tiyatro olarak niteledi. Tezcan sosyal medyadan 8 Şubat Tiyatrosu paylaşımında, 'Kırmızı Perde arkasında defalarca izlenmiş tiyatrocular! 8 Şubat 2021'de tüm sinemalarda! Hiç kimse izlemiş olduğu tiyatroyu defalarca izlemek adına sinema salonuna gitmez. Çünkü tiyatronun senaryosu ve oyuncuları bellidir.Tekrar sahnede yer alıp aynı senaryoyu ve oyuncuları görmekten kişiye bunaltı gelir. Hal böyle iken bizim tiyatrocular bugünlerde aynı senaryo ve oyunları ile bildbortlarda yerlerini aldılar ki bizi tekrar izleyin diyerek para (İtibarımız geri verin) kazandırın diyorlar.Yemezler.

 

Kim bunlar derseniz 8 Şubat 

Artık oyun izlenmiş senoryadan alınan şifreler hafızalarda yer etmiştir.Bu saatten sonra o tiyatroyu kimse izlemez. Biz hiç izlemeyiz.Herkes senaryonun içeriğini merak ediyor anlıyorum. Merak etmenizde çok doğal. Fakat senaryonun içeriğini pek yakında 8 Şubat 2021'de tüm sinamalarda yenıden afişe edilip izleyeceğiz. Ama senaryonun bu seferki oyuncuları farklı. Kim bunlar derseniz 8 şubat 2021 akşamında sinemalarda gösterime girecek.Bu sefer kaçırmayın, bu tiyatro izlenme rekoru da kırabilir.'

Ali Kemal Karaca ve Mumammet Köse mi?

Recep Tezcan'ın isminin önce verilip sonra listeden çıkartıldığı için bu seçime tiyatro dediği belirtiliyor. Siyasi kulislerde Tezcan'ın ismini çıkattıranların AK Parti Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi Ali Kemal Karaca ve AK Parti Kdz. Ereğli Kurucu İlçe Başkanı Muhammet Köse olduğu konuşuluyor.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.