Zonguldak ta son 10 günün vaka sayıları...

Zonguldak’ta Coronavirüs salgınında yeni vaka sayılarındaki artış devam ediyor.

Gündem Yayın: 21 Haziran 2020 - Pazar - Güncelleme: 21.06.2020 00:10:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın dünyanın bir çok ülkesinde kontrol altına  alınmaya çalışılırken Covid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı da gün geçtikçe artmaya devam ediyor.  Ülkemizde ise vaka  sayıları  son günlerde arttığı illerden bazılarında yoğun bakım hasta sayıları: Diyarbakır'da 30, Kayseri'de 41, Batman'da 22, Bursa'da 46.  İyileşen hasta sayıları vaka sayılarından fazla gözüksede Zonguldak’ın ve  komşu illerdeki vaka sayılarında hızlı artış yaşanırken,  Zonguldak merkez ve ilçelerinde de  hızlı filyasyon çalışmaları sonrasında yeni vaka artışı önlenmeye çalışılıyor.  10 Haziran’da 824 olan Covid vaka sayısı 20 Haziran'da ise bu rakam 855’e yükseldi.

Son 10 günde tespit edilen 31 vakaya en çok Ereğli, Alaplı, Çaycuma, Kozlu ve merkezde rastlandı. Zonguldak’ta Coronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı ise 64 oldu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.