Zonguldak'ta siyasi ve spor camiasından tanınan isimler karantinada...

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde coronavirüs teşhisi konularak tedavi altına alınan isimler arasında MHP Zonguldak Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Ay da yer alıyor.

Gündem Yayın: 29 Mart 2020 - Pazar - Güncelleme: 29.03.2020 00:07:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Tedavi altında olan bir başka isim iş insanı, spor camiasının sevilen ismi Ergün Karaca. Test sonuçları beklenen Ergün Karaca sosyal medyadan yaptığı yayında duygu ve düşüncelerini paylaştı dua istedi. GazetetTÜRK ailesi olarak Ömer Ay ve Ergün Karaca ile birlikte tüm vatandaşlarımıza şifa diliyoruz.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi coronavirüsle mücadelenin ana karargahı durunda.

Devrek, Çaycuma, Gökçebey gibi ilçelerden gelen şüpheli vakalarında toplandığı hastanede 11’e kişilik iki yoğun bakım ünitesi doldu. Üçüncü yoğun bakım ünitesi devreye girdi. Zonguldak’ta 28 Mart itibariyle 1 ölü ve 29 pozitif vaka bulunuyor. Atatürk Devlet Hastanesi’ndeki onkoloji servisi boşaltılarak hastalar Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gönderildi. Hastalarla birlikte onkoloji servisinin hekimi de üniversite hastanesine yönlendirildi. İl Genelinde 12’si Ereğli’de olmak üzere 100’ü aşkın hasta var. Hastaların arasında dikkat çeken isimlerden biri de MHP Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Ömer Ay. Bir diğer meclis üyesi Okan Doğramacı da ise anormal bir durum yok. Test sonucu pozitif çıkan Ay’ın genel sağlık durumu iyi. Atatürk Devlet Hastanesi ek binada durumu ağırlaşan bazı hastalar ana binaya nakil edildi. Hastanede vaka sayısının artmasıyla birlikte tüm katların coronaviris tedavi gören hastalara ayrılması söz konusu. Hastane Başhekimi Dr. Hasan Tosun ve hastane ekibi yaşanabilecek bir patlamaya karşın hazırlık içinde.

 

Kaynak:ZHaber

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.