Zonguldak'ta Coronadan kaç kişi öldü..

Zonguldak'ta, son bir haftadır ölüm yaşanmasa da ülke genelindeki vaka sayılarında yaşanan artışlar nedeniyle gerek valilik gerekse kaymakamlıklar kanalıyla halkın tedbirleri elden bırakmaması isteniyor.

Gündem Yayın: 07 Temmuz 2020 - Salı - Güncelleme: 07.07.2020 00:22:20
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Bölegesi'nde  salgından bugüne kadar toplam  67 ölüm gerçekleşti. 30 Mayıs’ta ise en son ölüm yaşanmıştı. Son dönem gözlenen ve bir çok kentte vaka sayılarında zaman zaman yaşanan artışlar olurken Zonguldak'ta aksine hız kesmiş durumda. Kentte alınan son verilere göre vaka sayısı 894 olarak kayıtlara girdi.

Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere devlet kanalındaki diğer birimler özellikle, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulması ve hijyen kurallarının unutulmaması için halkı sık sık uyarıyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.