Zonguldak'ın en genç antrenörü olacak...

Dünya Yayın: 26 Temmuz 2019 - Cuma - Güncelleme: 26.07.2019 19:44:53
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

Önümüzdeki Ağustos ayında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından TÜFAD gözetiminde düzenlenecek olan C Antrenör Kursuna ilimiz ve bölge illerden 30 kursiyer katılacak.

Bu kursiyerler arasında Zonguldak Ereğli Spor'un başarılı genç oyuncusu Emre Kartal'da bulunuyor. 20 yaşında olmasına rağmen aralıksız 8 yıllık futbol kariyeri olan Emre Kartal kursu başarı ile tamamlarsa Zonguldak tarihinin en genç Antrenörü unvanına sahip olacak.

Geçtiğimiz sezon Zonguldak Ereğli Spordaki başarı grafiğini takımın U-16 kategorisinin hocalığını yaparak da süsleyen Kartal, U-16 Liginde takımına Zonguldak'ta play of oynatmayı da başarmıştı.

Emre Kartal kursta başarılı olur ise Antrenörlük Belgesini Türkiye'de nadir görülen bir yaşta diploma alması sebebi ile belgesini TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve TASK Genel Başkanı Ali Düşmez tarafından alması bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.