Zonguldak İl Özel İdaresi işi karıştırdı!..

Zonguldak İl Özel İdaresi köylerin durumunu gösteren yol haritasında Ereğli'nin 3 mahallesini köy olarak gösterdi. Skandal paylaşımda açık yolan yollar kapalı olarak belirtildi.

Gündem Yayın: 17 Şubat 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 17.02.2021 15:05:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak İl Özel İdaresi 17.02.2021 tarihli saat 09.00 itibariyle kapalı olan köy güzergahlarını açıkladı.

Açıklanan yol haritasında Ereğli'ye bağlı olan 3 mahalle'yi köy statüsünde göstermesi ve açık olan yolları kapalı olarak işaretlemesi tepkiye neden oldu.

Konuyla ilgili Kdz.Ereğli Belediyesi basın danışmanı Bilgin Avcı, Zonguldak İl Özel İdaresinin skandal paylaşımına tepki gösterdi.

Avcı'nın paylaşımı şu şekilde:

-Kdz. Ereğli’nin mahalleleri olan Bölücek, Kıyıcak ve Topçalı’yı 17 Şubat Tarihli yayınladıkları durum raporunda ‘Kapalı Köy yolları’ statüsünde gösterdiler.

-Köy yollarını açmakta başarısız olan İl Özel İdaresi, Bölücek, Kıyıcak ve Topçalı’yı ‘Kapalı Köy Yolu’ statüsünde göstererek bu başarısızlığınızı örtemezsiniz.
 
-Ereğli’nin hiçbir mahallesinde kapalı yol yok. Ayrıca Bölücek, Topçalı ve Kıyıcak köy değil, bu kentin bir mahallesi.
 
-Biz sizin Ereğli’ye karşı niyetinizi, ilk kar yağdığında Kepez ile Gülüç arasındaki yolda kepçelerinizin aparatlarını karı küremek yerine nasıl yukarıya kaldırdığınızda gördük!
 
-Köy yollarını açmakta bu kadar zorlanıyorsanız, Kdz. Ereğli Belediyesi’ne resmi yazıyla başvurun. Efsane Başkan Halil Posbıyık yardımcı olur…
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.