Zehirleyerek öldürdüler...

Teknoloji Yayın: 12 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 12.02.2020 19:29:04
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kozlu'da yaşanan olay, sadece Zonguldak'ı değil, tüm ülkeyi üzdü. 7 köpek yavrusunun zehirlenerek öldürülmesine sosyal medyadan tepkiler giderek artıyor. Vatandaş bunu yapanların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyor..

Zonguldak'ta ormanlık alanda ölü bulunan 7 köpek yavrusunun son görüntüleri ortaya çıktı. Hayvanseverleri ayağa kaldıran olayın failleri araştırılıyor.

Edinilen bilgiye göre Kozlu ilçesinde bir ormanlık alanda zehirlendikleri iddiasıyla 8 köpek yavrusundan telef olan 7'si gömüldü. Bir yavru ise her gün yiyecek getiren hayvansever Hasret Ünal'ın çabalarıyla hayata tutundu.

Veteriner hekime getirilen yavru köpek panzehirin vücuduna enjekte edilmesinin ardından sağlığına kavuştu. Ünal, yavru köpeğin bakımını sahiplendi. Tüm imkanlarına rağmen her sokak hayvanının imdadına yetişemediklerini belirten hayvanseverler kamu kurum ve kuruluşlarından destek beklediklerini açıkladı.

Öte yandan vatandaşların çabaları sayesinde ormanlık alana yapılan yuvada ölü bulunan 7 yavru ise hayvanseverleri ayağa kaldırdı. Yavru köpeklerin zehirlenmeden önce yemek yerken son görüntüleri ortaya çıktı. Hayvanseverler tarafından kaydedilen görüntülerde minik yavrular kendilerine getirilen yiyecekleri yerken yer alıyor.

Öte yandan olayın faili yada failleri ise araştırılıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.