Zabıta ve İtfaiye, polis haftasını kutladı...

Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye, Zabıta ve Özel Kalem Müdürü, Emniyet Müdürü Hakan Çelik’i ziyaret ederek polis haftasını kutladı.

Gündem Yayın: 14 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 14.04.2021 16:25:22
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, Zabıta Müdürü Halit Aydın ve Özel Kalem Müdürü Faruk Deniz, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik’i ziyaret etti.

Ziyarette, belediye yetkilileri Başkan Posbıyık’ın selamlarını ileterek polis haftasını kutladı. Ateş, Aydın ve Deniz, Kdz. Ereğli Belediyesi’nin polis teşkilatıyla işbirliği içerisinde çalışmalarına devam ettiğini ve kolluk kuvvetlerinin ihtiyaç duyduğu desteği her zaman sağlamaya devam edeceklerini belirttiler.

Emniyet Müdürü Çelik de ziyaret nedeniyle belediye yetkililerine teşekkür etti. Ziyaretin anısına Çelik’e Gazi Alemdar tablosu hediye edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.