Yüzde 10 indirim anlaşması imzaladı.

Türk Metal Sendikası, Alfemo Mobilya Kdz. Ereğli Mağazası ile üyelerine özel güncel kampanyalara ilave yüzde 10 indirim anlaşması imzaladı.

Ekonomi Yayın: 08 Mart 2020 - Pazar - Güncelleme: 08.03.2020 01:16:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğl Şube Başkanı Metin Ercan son olarak ilçede mobilya sektöründe Göztepe’de faaliyet gösteren Timtek Firması’nın bayiisi olduğu Alfemo Mobilya Kdz. Ereğli Mağazası ile yürürlükte olan indrimlere ek olarak üyelerine özel yüzde 10 indirim anlaşması imzaladı.

Sendika Başkanı Ercan üyelerinin farklı sektörlerdeki hizmetlerinden daha uygun koşullarda yararlanması için bu tür anlaşmalar yaptıklarını belirterek, Alfemo Mobilya’nın da yürürlükte olan mevcut indirim oranlarına ek olarak Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi üyelerine yüzde 10 indirim yapacağını vurguladı.

Timtek Firması Sahibi Sertan Yalçın ise yapılan anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

Yalçın “İndirim kampanyası 'Dünya Kalite Ödülü’ne sahip Alfemo Mobilya ürün gamında bulunan tüm yatak odası, yemek odası, oturma grupları, genç odası, bebek odası ve mobilya aksesuarlarında geçerli. Bu kampanyanın bölgemize, Erdemr ve Tat Metal çalışanlarına hayırlı olmasını dlyorum” dedi.

Yalçın 30 Haziran'a kadar geçerli ampanyadan Erdemir çalışanlarının yanı sıra Erdemir emeklilerinin de yararlanabileceğini söyledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.