Yusuf Zobar, Türkiye Şampiyonu oldu..

Gazeteci Yusuf Zobar Spikerlik yarışması finaline damga vurdu, Türkiye şampiyonu oldu.

Yayın: 25 Mayıs 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 25.05.2020 23:37:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ereğli Fm Haber Merkezi Yönetmeni Yusuf Zobar, TRT Spor ’un düzenlediği ödüllü “ Sen Anlat” spikerlik yarışmasında Türkiye Şampiyonu oldu.

Erdoğan Arıkan’ın sunduğu finalde  ünlü spikerler Tansu Polatkan, Melih Gümüşbıcak, Kerem Öncel, Güven Göktaş, Serkan Yetkin, Okay Karacan, Hünkâr Mutlu ,  Murat Ünlü, Onur Şahin’in yanı sıra  yorumcu Alp Pehlivan ve onur konukları olarak da  Beşiktaş ve Türk futbolunun efsane ismi  Nihat Kahveci   ile  Devlet Opera ve Balesi (DOB) Genel Müdürü, ünlü tenör Murat Karahan jüri üyesi olarak oy kullandı.

Yarışmada, finale kalan 10 yarışmacı gibi önce Nihat Kahveci’nin 2008’de  89.dakikada Çek Cumhuriyetine attığı ve Türkiye’nin çeyrek finale çıktığı maçtaki golünü anlatan Zobar  ardından da 6 Haziran 2019’da Türkiye’nin Konya’da Fransa’yı 2-0 mağlup ettiği maçı  seslendirdi.

Zobar, oylama sonucu en yakın rakibine 29 puan fark atarak 94 puanla Türkiye Şampiyonu oldu.

Yeni Ufuk Gazetesi olarak meslektaşımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.