Yeteneğini konuşturdu finale çıktı...

Yusuf Zobar, TRT Spor ’un düzenlediği ödüllü “ Sen Anlat” spikerlik yarışmasına damga vurdu.

Yayın: 07 Mayıs 2020 - Perşembe - Güncelleme: 07.05.2020 18:54:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ereğli FM Radyosu Programcısı ve Haber Merkezi Yönetmeni Yusuf Zobar, TRT Spor ’un düzenlediği ödüllü “ Sen Anlat” spikerlik yarışmasına damga vurdu.

Erdoğan Arıkan’ın sunduğu ve jürisinde ünlü spikerler Tansu Polatkan, Melih Gümüşbıcak, Kerem Öncel, Güven Göktaş, Serkan Yetkin, Okay Karacan, Hünkâr Mutlu ve Onur Şahin ile  yorumcu Alp Pehlivan’ın olduğu yarışmaya katılan Zobar , en yakın rakibine 32 puan fark atarak 64 puanla gecenin finalisti oldu.

Yarışmada bu sezon Şampiyonlar liginde oynanan Real Madrid- PSG maçını anlatan Zobar, gecenin şampiyonu olmasının ardından da,gecenin 1.si olarak  5 Mayıs 2016'da Çanakkale de oynanan Zonguldak Kömürspor- Kızılcabölük 2. Lige yükselme Play-off finalini yeniden yaşattı.

Bu başarısı ile yarışmanın finaline adını yazdıran 3. finalist  olan  Zobar, önümüzdeki günlerde daha sonra belli olacak diğer 8, toplam 11 finalist arasında şampiyonluk için yarışacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.