Yer SARI gök KIRMIZI oldu!..

Dünya Yayın: 20 Mayıs 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 20.05.2019 02:46:17
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Galatasaray’ın şampiyonluğun un ardından taraftarlar sokaklara döküldü. Davullu zurnalı kutlamada arabalar sallandı, meşaleler ilçeyi aydınlattı.

Bu akşam Medipol Başakşehir’i 2-1 mağlup ederek 22. Şampiyonluğunu kazanan Galatasaray’ın sahada ki sevinci Ereğli’ de sokaklara yansıdı. Maçın hemen ardından sokaklara dökülen Sarı Kırmızılı taraftarlar meşalelerle ilçeyi aydınlattı. Şehir merkezinde toplanan taraftar grubu, geçen araçları araya alarak dakikalarca salladı. Şampiyonluğu kutlayan küçük taraftar da eline aldığı davulla araçların önünü keserek şampiyonluğu doyasıya yaşadı. Çekim esnasında açıklamada bulunan Galatasaray taraftarı yaşadığı mutluluğunu ‘Şampiyonluğu hak ettik’ sözleri ile ifade etti. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kutlamalar sırasında geniş güvenlik önlemi aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.