Yazgan kadın kolları ilçe başkanı oldu...

Kdz.Ereğli İYİ Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Meryem Altınkaya Yazgan, getirildi

Siyaset Yayın: 22 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 22.06.2020 19:11:59
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli İYİ Parti Teşkilat yapılanması devam ederken, Kadın Kolları Başkanlığına Meryem Altınkaya Yazgan'ın geitirildiği bildirildi..

Konuyla ilgili Yazgan, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak; "Görev istenmez, verilir", dedi.

Yazgan'ın açıklaması şöyle:  

"Görev istenmez verilir" demişler. Beni de Kdz.ereğli IYI Parti kadınlar kolu başkanı olarak atayan IYI Parti Genel Merkezime ve beni isteyen, öneren, teklif götüren Ilçe başkanım Evrim Balbaloglu'na teşekkür eder yakama takılan rozetimi ve görevimi en iyi şekilde layıkıyla yapacağıma inanarak, ekip arkadaşlarımızla birlikte, el ele yürek yüreğe vererek IYI günlerimize daha fazla IYI likler ekleyerek yol alacağımıza inanarak, ustlendigimiz bu kutsal görevi en IYI şekilde Allahın izniyle tamamlayacağız. Bu günden itibaren aktif çalışmalarla nerde olursam olayım Ata'min izinden sapmadan yurumeye devam ederek, ekip arkadaşlarımla birlikte meydanlarda olacağım. TEŞEKKÜRLER"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.