Yaz Futbol Okulu açıldı...

Dünya Yayın: 03 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 03.07.2019 16:43:59
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Ereğli Gülüç Belediye Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen Gülüç Belediyespor Yaz Futbol Okulu Okulu bugün açıldı.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş Tarafından start verilen Yaz Futbol Okulu Antrenör Tamer Sunuç yönetiminde yaklaşık 100 kişilik geleceğin yıldızlarıyla çalışmalarını, Gülüç Belediyespor Haklı saha tesislerimizde sürdürecek.

Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş minik yıldızlara dağıttığı malzemeleri kendi elleriyle giydirdikten sonra şunları söyledi.

"Her sene olduğu gibi Yaz Futbol Okulunu bu sene hayırlısıyla açmış bulunuyoruz. Biz Gülüç Belediye Başkanlığı olarak, her zaman genç ve minik sporcuların yanındayız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ve minik sporcularımızın, her türlü ihtiyaçlarını ve malzemelerini temin ederek en iyi şartlarda yetişmeleri, spor yapmaları için tüm imkânlarımızı kullanmaktayız. Tüm amacımız, Yüce Atatürk'ün dediği gibi "Ben sporcunun Zeki Çevik ve Ahlaklısını Severim" sözünde olduğu genç ve minik sporcularımızın Ahlaklı ve zeki çevik olarak yetişmeleri, vatana millete faydaları olmaları.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.