Yavuz'dan Posbıyık'a tam destek...

Asayiş Yayın: 19 Ağustos 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 19.08.2019 18:27:32
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Önceki dönem Belediye Meclis üyesi Osman Yavuz, 20 Ağustos Salı günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Olağanüstü kongresinde desteğini Başkan Adayı Neriman Posbıyık’a vereceğini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Meclis Üyesi Osman Yavuz, basın açıklamasında bulundu. Salı günü gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Olağanüstü İlçe Kongresi ile ilgili yaptığı açıklamasında;  “20.08.2019 Salı günü gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Olağanüstü İlçe Seçimleri’nin Kdz. Ereğli Halkı’na ve tüm Türkiye’ye hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu demokratik seçim sürecinde, partili üyeler, delegeler ve çok kıymetli Kdz. Ereğli Halkı tarafından Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı olmam istendi. Ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Önceki Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı, Sevgi Çemberi Derneği Başkanı Sayın Neriman Posbıyık, bizzat parti üyeleriyle birlikte ofisime gelerek bana İlçe Başkanı olmamı önerdi. Kendilerine düşünceleri için teşekkür ettim ve işlerimin çok yoğun olduğunu, çocuklarımın küçük yaşta olduğunu, onlarla ilgilenmek istediğimi söyleyerek bu görevi mevcut dönemde yerine getiremeyeceğimi ifade ettim. Hatta Sayın Neriman Posbıyık’a, mevcut adayların İlçe yönetimini kayyuma getiren kişiler olduğunu, parti içindeki toparlanma sürecinin bizzat Sayın Neriman Posbıyık’ın kendisiyle mümkün olabileceğini söyleyerek bu demokratik süreçte kendisinin aday olmasını teklif ettim.Şahsım olarak, bu toparlanma sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş bir partili, ülkesine faydalı bireyler yetiştirmiş bir öğretmen, çocuklarını sevgi ve şefkatle yetiştirmiş bir anne olarak gördüğüm Sayın Neriman Posbıyık’ın, seçim sürecinde şahsıma halk ve partililer tarafından gösterilen teveccühü kendilerinin de hak ettiği düşünüyorum. Ayrıca Sayın Neriman Posbıyık’la birlikte partimizin köylerde zayıf olan yerlerde daha aktif olabileceğini, parti bayrağını zirveye taşımak için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışacağına yürekten inanıyorum.  Diğer adayların partimizi getirdiği süreç ortadadır. Ereğli’de halkı anlayan, dinleyen, tecrübeli, yerel iktidarla birlikte bölgenin sorunlarını çözebileceğini düşündüğüm tek kişi Sayın Neriman Posbıyık’tır.  Salı günü gerçekleştirilecek kongrenin çok kıymetli Ereğli halkına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor; delegelerimizi, partimizi büyütecek, geliştirecek olan Neriman Posbıyık’a destek vermeye çağırıyorum.Tüm Ereğli halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.