Yasak demediler!

Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta ekipleri İnönü Parkı ve sahil bölgesinde çay ocaklarını denetledi, Yasak olmasına rağmen bazı bölgelere açılmış olan masa ve sandalyelerde ki vatandaşlar uyarılarak, zabıta ekiplerince geri toplanıldı.

Sağlık Yayın: 21 Mart 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 21.03.2020 22:38:38
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli'de koronavirüse karşı dezenfekte çalışmasını aralıksız sürdüren Kdz. Ereğli   Belediyesi, bir yandan da virüsün yayılımını engellemek için bakanlıkça alınan kararları titizlikle uyguluyor, denetimlerini sürdürüyor.

Tüm uyarılara rağmen havanın da güzel olmasını fırsat bilen özellikle yaşlı  vatandaşların sahilde çay ocaklarında toplandığının görülmesi üzerine Zabıta ekipleri İnönü parkında ve sahilde denetim yaptı.

Ekipler İnönü parkındaki 2 çay ocağındaki vatandaşları kaldırarak masa ve sandalyeleri topladı.Sahilde bulunan gözlemeci evlerinin oturma alanları da kapatıldı. Gözlemeciler paket servis olarak satış yapabilecekler. Virüsle mücadele için halkın toplu alanlardan kaçınması ve zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları büyük önem taşıyor. Belediye ekipleri denetimlerine devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.