Yaklaşık 2 metre yükseklikten düştü...

Teknoloji Yayın: 31 Ağustos 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 31.08.2019 14:34:10
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde mahallede oynadığı sırada yaklaşık 2 metrelik duvardan beton zemine düşen çocuk yaralandı. Acısından gözyaşlarına boğulan küçük Y.E. (8) ‘Ben bir yere gitmeyeceğim. Beni anneme götürün’ diyerek ağladı.

Olay ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Şadan Sönmez Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre mahallede arkadaşları ile birlikte oynayan 8 yaşında ki Y.E., bir anlık dikkatsizliği sonucu yaklaşık 2 metre yükseklikten beton zemine düştü. Başını beton zemine çarpan Y.E. nin yardımına çevredeki vatandaşlar, esnaf ve gazeteciler koştu. Vatandaşlar tarafından haber verilen ve kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri, Y.E.’ ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından Devlet hastanesine kaldırıldı. Y.E. sağlık ekiplerini görünce ‘Ben bir yere gitmeyeceğim. Beni anneme götürün’ diyerek ağladı.

Devlet hastanesine kaldırılan Y.E. nin durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.