Uysal’dan ilk Mesaj…

Bilim Yayın: 28 Ocak 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 28.01.2019 19:27:48
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Bağımsız belediye başkanı Hüseyin Uysal, Ankara’ da Büyük Birlik Partisi genel merkezinde Genel Başkan Mustafa Destici’nin taktığı rozet ile Büyük Birlik Partisi’ne geçti. Uysal törenin ardından ilk açıklamasını sosyal medyadan yaptı.

Büyük Birlik Partisi Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal yayımladığı mesajında “Bana ,”İnsan ve mahalle ayrımı yapmadan hizmet ediyor, biz böyle başkanı istiyoruz” diyen Güzel Şehrimin Güzel İnsanlarını mahcup edemem. Yeter bu milletin de adamı var. Yeter, bu milletinde çocuğu var diyerek çıktığım yolda, Büyük Birlik Partisi ‘ne katıldım. Merhum liderimiz Sayın Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle anarken, Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’ye, şahsımı adaylığa layık gördüğü için şükranlarımı sunuyor, bu süreçte desteklerini esirgemeyen İl ve İlçe Teşkilat Başkanlarımız ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.