Ülkemizi köşeye sıkıştıracağını zannedenlere tarihi bir ders vereceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Twitter hesabında, “Türkiye haklı olduğu mücadeleden hiçbir zaman geri durmayacaktır. Türkiye’nin hiçbir şehidinin kanı da yerde kalmayacaktır. Yapılan ihaneti asla unutmayacaktır.” ifadelerini kullandı.

Gündem Yayın: 01 Mart 2020 - Pazar - Güncelleme: 01.03.2020 03:59:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Paylaşımda Cunhurbaşkanı, Türkiye’nin bugünü ve geleceği bakımından tarihi ve hayati bir mücadele içerisinde olduğunu belirtti.

Sonuçları 100 yıl öncesi kadar büyük olacak bir mücadeleden, ülkenin ve milletin menfaatlerini koruyarak zaferler çıkmak için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Erdoğan:

“ Tarih boyunca hep işgallerle, zulümlere maruz kalmış bu coğrafyada, mücadeleden biran geri kaçarsak, bir an birliğimize beraberliğimize sahip çıkmazsak çok daha büyük bedeller ödeyeceğimizin bilinciyle hareket ediyoruz. Bu büyük mücadeleyi verirken, kanlarıyla bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Zulme karşı verdiğimiz hak mücadelesi, sonuna kadar devam edecektir. Şehitleri tepesi boş değildir, boş kalmayacaktır. Türkiye haklı mücadelesinden hiçbir zaman geri durmayacaktır. Hiçbir şehidinin kanı yerde bırakmayacaktır. Hiçbir ihaneti unutmayacaktır. Milletimiz yanımızda olduğu sürece her zorluğun üstesinden gelecek, “Ülkemizi köşeye sıkıştıracağını zannedenlere tarihi bir ders vereceğiz.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.