TSO-KATİD işbirliği ile ücretsiz eğitim..

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ve KATİD İşbirliği ile kovit-19 önlemleri genelgesi kapsamında otellerde kafelerde ve restoranlarda uygulanması zorunlu şartlar arasında personelin salgın ve hijyen eğitimi alma şartı nedeniyle ücretsiz eğitim organize edildi..

Ekonomi Yayın: 02 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 02.06.2020 21:34:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

TSO'dan yapılan açıklama şöyle:

Kültür ve Turizm bakanlığının yayımladığı kovit-19 önlemleri genelgesi kapsamında otellerde kafelerde ve restoranlarda uygulanması zorunlu şartlar arasında personelin salgın ve hijyen eğitimi alma şartı bulunmaktadır.

Bölge tesislerimize destek olmak amacıyla Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği KATİD olarak Kdz Ereğli Ticaret Ve Sanayi Odası ve Eczacıbaşı Akademi ile birlikte 05 Haziran Cuma günü saat 14:00 ücretsiz eğitim programı organize edilmiştir.

Eğitime katılabilmek için www.katid.org sitesindeki eğitime katılım formunun doldurulması yeterlidir.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.