Torunlarına işkence eden dede...

Torunlarını darp ettiği öğrenilen dede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı..

Asayiş Yayın: 30 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 30.06.2020 21:24:50
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Kirmanlı mahallesinde torunlarını darp ettiği iddiasıyla Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Orhan Ç. (61), adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı..

Ediilen bilgiye göre; Yalova'da ikamet ettği belirlenen C.Ç (10), M.Ç (12) ve B.Ç (11) yaz tatili için Ereğli'de ikamet eden dedeleri Orhan Ç'nin yanına geldi..

Komşuları sokakta oynayan çocukların vücutlarında morglukları görerek, olayı emniyet müdürlüğüne bildirdi. Çocuk büro amirliği ve sosyal çalışmacılar tarafından yapılan ilk değerlendirmeye göre çocukların dedeleri Orhan Ç. tarafından sopa ile darp edildiğini belirledi..

Emniyet personeli tarafından gözaltına alınan Orhan Ç. çıkarıldığı mahkeme yarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.