Tayyip Erdoğan ın vaatlerini yerine getirecekler..

AK Parti Zonguldak milletvekilleri, il ve ilçe başkanı ve yönetimi, Recep Tayyip Erdoğan'ın Kdz. Ereğli vaatlerini yerine getirme sözü verdiler.

Siyaset Yayın: 14 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 14.01.2021 20:26:32
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar ve Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun; partilerinin Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Ziyarette, Ereğli’de tamamlanan ve devam eden kamu yatırımları ile ilgili açıklama yapan Milletvekili Polat Türkmen; çeşitli sıkıntılardan dolayı çalışmaları uzun yıllar süren ve bu nedenle “Bitmeyen Aşk” olarak nitelendirilen Ereğli-Devrek yolu ile ilgili “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği sözün gereği yapılacak. Aşklara konu olan Ereğli-Devrek yolu mutlu son ile bitecek” dedi.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Ereğli-Devrek yolu ile yakından ilgilenen Milletvekillerine teşekkür ederken; başta Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü binaları olmak üzere ilçenin bazı taleplerini de milletvekillerine aktardı.

İlçede yıllardır kiralık bir binada hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin, bir an önce kendi binasında hizmet vermesi konusunu gündeme getiren Bozkurt; bunun yanı sıra çevre yolu, fakülte, Ören mevkiine köprüPTT’ye kargo elemanı alınması ve Kızılcapınar Köyü’ne kavşak talebinde bulundu.

Bozkurt’un ilçe adına dile getirdiği talepleri yerinde bulduğunu ifade eden Milletvekili Polat Türkmen, ilçeye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin en kısa sürede yapılarak kendi binasına taşınacağınıçevre yolu, Ören mevkiinin ihtiyacı olan köprü ve Kızılcapınar’a yapılması istenen kavşak ile ilgili Karayolları Bölge Müdürlüğü ile görüşeceklerini, ayrıca eski Devlet Hastanesi arazisi üzerinde çalışmaları devam eden üniversite kampüsünde binaların yükselmeye başlamasıyla birlikte ilçeye çeşitli branşlarda fakülte kazandırmak için girişimlerde bulunacaklarını ifade etti.

Tersanelerle ilgili Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Erdem’in ev sahipliğinde, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın da katıldığı toplantının oldukça verimli geçtiğini ifade eden Milletvekili Türkmen; Ereğli’deki tersanelerin canlandırılması ve buna paralel olarak istihdam sayısının arttırılması yönündeki çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Kdz. Ereğli ilçe merkezine modern bir PTT binası kazandırıldığını belirterek, ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Türkmen; uzun süredir tüm işlemlerin yapıldığı ve yeni binanın açılmasıyla birlikte sadece kargo hizmeti veren PTT binasına personel alımı konusunu da kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını kaydetti.

AK Parti İlçe Teşkilatına gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden dolayı milletvekillerine teşekkür eden İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, belde ve köyleriyle birlikte Ereğli halkı adına dile getirdikleri taleplerin takipçisi olacaklarını vurguladı.

Milletvekilleri Türkmen, Çolakoğlu, Uçar, İl Başkanı Tosun, Ereğli İlçe Başkanı Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra ilçede bir dizi ziyarette bulundular.

 

Erdemir ile otopark ve kantar sorunu yaşıyorlar

İlk olarak S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi’ne giden AK Parti heyeti, burada nakliyecilerin sorunlarını dinledi. Kooperatif kurucularından Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek’in de hazır bulunduğu ziyarette, nakliyeciler; ERDEMİR ile yaşadıkları otopark ile kantar sorununu gündeme getirdilerMilletvekili Türkmen, dile getirilen sorunların karşılıklı istişarelerle çözüme kavuşturulabileceğini söyledi.

Fazlı Erdoğan bölgeye önemli hizmetlerde bulundu

AK Parti heyeti, Erdoğan Metal’e geçerek, firma sahibi AK Parti önceki dönem Zonguldak Milletvekillerinden Fazlı Erdoğan ile bir süre görüştü.

Fazlı Erdoğan; Milletvekillerini, İl ve İlçe Başkanlarıyla birlikte ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi. Milletvekili Polat Türkmen, Fazlı Erdoğan’ın bölgeye önemli hizmetlerde bulunduğunu belirterek işlerinde kolaylıklar diledi.

Milletvekilleri ile İl ve İlçe Başkanının son durağı Tat Metal oldu. Tat Metal’de Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu ile görüşen AK Partililer; koronavirüs salgını nedeniyle içinde bulunduğumuz pandemi sürecinin piyasaya etkileri üzerine istişarelerde bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.