Taksici esnafı, Yücel Oktay'la "Yola devam" dedi.

Ekonomi Yayın: 27 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 27.01.2020 13:06:35
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Taksiciler Derneği Olağanüstü Kongresi, Umum Servis Araçları Derneği'nde yapıldı. Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı olan Cevdet Civelek Kongre Divan Başkanlığını yaptı.

Kongreye, Başkan Yücel Oktay ile seçim yarışına Mustafa Yavuz girdi. Yapılan kongrede 106 delege oy kullandı. Kongreyi beyaz liste ile yarışa giren Başkan Yücel Oktay 57 oy ile kazandı. Sarı liste ile yarışa giren Mustafa Yavuz ise 49 oy aldı. Güven tazeleyerek tekrar başkan olan Yücel Oktay ile başkanlığa aday olan Mustafa Yavuz, birlik ve beraberlik içerisinde bir kongre geçirdiklerini ifade ederek; seçim sonucunun taksici esnafına hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundular. Birlik ve beraberlik resimleri verilerek, kongre sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.