Söz Ereğli ise birliktelik şart...

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, AK Parti İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt'a iade-i ziyarette bulundu..

Gündem Yayın: 03 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 03.11.2020 15:05:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Tayyar Mendeş ve belediye meclis üyeleriyle birlikte, AK Parti İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt'u ziyaret etti.
AK Parti İlçe Teşkilat binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Posbıyık; AK Parti ile birlikte her konuda birlikte hareket etmeyi istediğinin altını çizdi.

 

BAKANLIK'A TAKILDIK!..

Kdz.Ereğli Belediyesinin Sücüllü'ye yapmayı planladığı 5 KW'lik Güneş Enerji santrali için tüm finansman ve planlamaı yaptığını belirten Başkan Posbıyık, konunun Çevre ve Şehircilik Bakanlığına takıldığını ve yer tahsisine bakanlığın onay vermediğini söyledi.

VALİ BANA 'BEKLE', DEDİ.

OYAK/Erdemir konusunda belli bir aşamaya geldiklerini fakat siyasi destek göremediğini belirten Başkan Posbıyık, AK Parti ziyaretinde AK Parti Zonguldak Milletvekillerine yüklendi. "Ereğli'de yoklar. Görmezden geliyorlar', diyen Başkan Posbıyık; "OYAK konusunda AK Parti Milletvekillerinden destek bekliyoruz. Bu bölge için ellerini taşın altına koymalarını istiyoruz. Ben HES konusunda eylemlere başlayacağım. Bunlar zaten mahkeme falan da dinlemiyorlar. Ama Valimiz Mustafa Tutulmaz, bana 'bekle', dedi. O yüzden bekliyorum. Bu Erdemir'in HES meselesindeki en büyük destekçi Hamdi Uçar'dır", dedi.

"BEN VEKİLLERİM ARKASINDAYIM!.."

Başkan Posbıyık'ın bu sözlerinin ardından konuşan Av. Saffet Bozkurt; 'Ben vekillerimin arkasındayım', diyerek başladığı sözlerine şu şekilde devam etti:
"Bölge vekillerimiz Ereğli'nin menfaatleri doğrultusunda çalışıyor. Emin olun bu böyle. Her türlü taleplerimize cevap vermek için uğraşıyorlar. Ben kefilim."

"BEN BOŞ LAFLARLA GÜNDEM MEŞGUL ETMEM"

Başkan Posbıyık'ın 'Sen ne yapıyorsun, Ereğli için' sözlerine hitaben, 'Başkanım ben boş laflarla gündemi meşgul etmek istemiyorum. Beni kimsenin etkilemesine izin vermem. Ben Ereğli menfaatleri doğrultusunda karar alırım', diyen Başkan Bozkurt, yakın bir zaman sonra basınla biraraya gelerek; projelerini açıklayacağının altını çizdi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.