Sevgi Plajı bölgenin en iyisi olma yolunda...

Kdz. Ereğli Belediyesi Sevgi, Barış, Dostluk Plajı’nda bulunan kumsal, özel araçla temizlenerek halkın kullanımına sunuldu. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Pandemi koşullarına göre her türlü tedbirleri aldığımız Sevgi, Barış, Dostluk Plajı ve Mesire Alanı’na sadece Ereğli değil tüm bölge halkımız ilgi gösteriyor. Kumsalı da temizlettik. Bölgenin en iyi, en yeşil plajı oldu. Halkımız rahat bir sezon geçirsin istiyoruz” dedi.

Yaşam Yayın: 26 Haziran 2020 - Cuma - Güncelleme: 26.06.2020 14:46:24
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Belediyesi Sevgi, Barış, Dostluk Plajı ve Mesire Alanı’nda bulunan kumsal, özel araçla temizlendi, halkın kullanımına sunuldu.

Eski Erdemir Plajı’nı da alarak ‘Barış Plajı’ adı altında halkın kullanımına ücretsiz olarak açan Belediye, 2 kilometrelik plajda kumsal temizliği yaptı. Bölgede nadir olarak kullanılan kumsal temizleme aracıyla taşlar temizlendi, kumsal çıplak ayakla yürümek isteyenler için cam kırığı gibi kesici materyallerden arındırıldı.

BÖLGENİN EN İYİ, EN YEŞİL PLAJI OLDU

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Sevgi, Barış, Dostluk Plajı ve Mesire Alanı’nda pandemikoşullarına göre her türlü tedbirin alındığını belirtti.

Mesire alanında yapılan ağaçlandırma çalışmalarıyla birlikte bölgenin en iyi, en yeşil plajı haline geldiğini söyleyen Başkan Posbıyık, “Sevgi, Barış, Dostluk Plajı ve Mesire Alanı’na sadece Ereğli değil tüm bölge halkımız ilgi gösteriyor. Batı Karadeniz'in en güzel plajı burada. Böyle bir kumsal hiç bir yerde yok. Kumsalı da temizlettik. Hem yeşil hem deniz. Bölgenin en iyi, en yeşil plajı oldu. Halkımız rahat bir sezon geçirsin istiyoruz” dedi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.