Sahte imal edilmiş 116 şişe alkol COM u geçemedi..

Kdz. Ereğli'ye sahte içki sokan bir kişiyi, polis içkilerle birlikte yakaladı. Whatsapp ta Paylaş 03 Temmuz 2020 22:08:09

Asayiş Yayın: 04 Temmuz 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 04.07.2020 00:23:09
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği Polisleri, İlçeye il dışından getirilen sahte ve kaçak alkol çalışması yaparak bir operasyon düzenledi.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Kdz. Ereğli'ye sahte ve kaçak alkol getirirken yakalanan ve hakkında işlem yapılan  Sinan T. araçla birlikte yakalandı. 

Araçta, 95 adet yeni rakı, ile 21 adet viski olmak üzere 116 şişe sahte alkol ele geçirildi. 

Sahte alkol şişeleri üzerine yapılan incelemede, her birinin üzerinde 04790050 seri numaralı yabancı bandrol bulunduğu anlaşılırken, Sinan T'nin daha önce de ilçeye sahte ve kaçak alkol sokmak ve satmaya kalmak şuçlarından işlem yapıldığı ve adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Polisin bu içkileri ilçede kime ve nasıl satıldığı ile ilgili geniş kapsamlı bir araştırma yaptığı tahmin ediliyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.