Sağlık Bakanı Koca Dilek Hemşire yaşıyor...

Beyin ölümü gerçekleşen Dilek Akçabelen’in hayatını kaybettiğine dair yayılan haberler üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı twittter üzerinden bir paylaşım yaptı.

Gündem Yayın: 31 Mayıs 2020 - Pazar - Güncelleme: 31.05.2020 15:36:32
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak'ın Devrek ilçesinden Tansu Akçabelen'in 7.5 aylık hamileyken koronavirüse yakalanan ve sezaryenle doğum yapan hemşire eşi Dilek Akçabelen,'in hayatını kaybettiği haberi tüm Türkiye’yi yasa boğdu.

Beyin ölümü gerçekleşen Dilek Akçabelen’in hayatını kaybettiğine dair yayılan haberler üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı twittter üzerinden bir paylaşım yaptı.

Koca, Dilek hemşirenin hala yaşadığını, kalbinin her şeye rağmen hayatla bağını koruduğunu belirterek
“Dilek hemşiremizin yakınlarının üzüntüsü dün biraz daha arttı. COVID-19’a karşı yaşam mücadelesini 11 Nisandan bu yana sürdüren Dilek Akçabelen hakkında maalesef, teyit edilmemiş, yanlış bir haber yayıldı. Durumu öncekinden ciddi, ama kalbi hayatla bağını her şeye rağmen koruyor.” İfadelerini kullandı.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.