Saadet Oruç "Asla geri adım YOK!.."

Isparta Kitap fuarına katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kdz. Ereğlili Saadet Oruç, "Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en büyük tehditlerinden biriyle karşı karşıya" dedi.

Gündem Yayın: 03 Mart 2020 - Salı - Güncelleme: 03.03.2020 01:11:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kdz.Ereğlili Saadet Oruç, Isparta Kitap fuarına katıldı.

Suriye’de yaşananlarla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Saadet Oruç, "Türkiye Cumhuriyet tarihinin en büyük tehditlerinden biriyle karşı karşıya" diyerek başaramayacaklarını ve geri adım atılmayacağını vurguladı. 

 Başdanışman Oruç, Isparta Belediyesi 4. Kitap Fuarı Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki "Kitaplar Gül Açacak" fuarına katıldı. Vatandaşlarla söyleşi yapan Oruç, "Sırt Çantalı Nicolas" kitabını imzaladı. Ayrıca Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen de Başdanışman Oruç'a ay-yıldızlı bayrağımızın yer aldığı bir tablo hediye etti.

Fuar kapsamında söyleşiye katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurları tarafından düzenlenen hain hava saldırısında şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet diledi. Türkiye üzerinden bir takım oyunların oynandığını söyleyen Başdanışman Oruç, "Bizleri bu şekilde parçalamaya çalışıyorlar. Ancak bunu başaramayacaklar. Geri adım yok" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.