Rıdvan Çimenoğlu hayatını kaybetti..

Ekonomi Yayın: 27 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 27.01.2020 12:50:22
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

Nevzat imenoğlu'nun ailesinin acı kaybı..

Türk Kızılayı Karadeniz Ereğli Şube Eski Başkanlarından , Alaplı Önceki Dönem Belediye Başkanı ve Özel Echomar Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Çimenoğlu'nun babası Rıdvan Çimenoğlu hayatını kaybetti.

Nevzat Çimenoğlu, baba Çimenoğlu’nun vefatını sosyal medya dan “Ereglimizin son tarihi çınarını da kaybettik..Babam Rıdvan ÇİMENOĞLU hakkın rahmetine kavuştu.” sözleri ile duyurdu.

Merhum Rıdvan Çimenoğlu, yaklaşık 27 yıl Kızılay Şube Başkanlığı, 20 yıl Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı , 18 yıl İl Genel Meclis üyeliği yapmış, 1980 Askeri darbe sonrası kurulan Doğru Yol Partisi Ereğli İlçe yönetiminde de çeşitli görevlerde bulunmuştu. Rıdvan Çimenoğlu 28 Ocak 2020 Salı (Yarın) Bozhane Camisinde kılınacak olan öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Şehir Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.