Posbıyık Saffet Bozkurt'a çağrıda bulundu..

Başkan Posbıyık meclis kürsüsünden seslendi.

Siyaset Yayın: 03 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 03.03.2021 14:24:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, mart ayı olağan toplantısında AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt'a seslendi.

Kdz.Ereğli'nin en önemli projelerinden çevre yolu ile ilgili ihale sürecinin gerçekleştiğini belirten Başkan Posbıyık, sürecin takip edilmesi ve çalışmaya biran önce başlanması gerektiğinin altını çizdi..

Posbıyık: "Saffet kardeşime sesleniyorum. Ereğli'nin en önemli 2 projesi çevre yolu ve tersanelerdir. Bu konular takip edilmeli. Kepez'deki kazaların ömğne geçilmeli. Tersaneler harekete geçmeye başladı. Bu konuda iş sıkı tutulmalı. Biz belediye olarak üstümüze ne düşüyorsa yapmaya hazırız",dedi..

"MECLİS OLARAK OYAK'A GİDELİM"

Başkan Posbıyık'ın ardından söz alan Belediye Meclis üyesi Sertan Kuzu, OYAK'ta yapılan üst düzey değişikliğin ardından AK parti ve CHP belediye meclis üyeleri olarak OYAK'ın yeni yönetimini ziyaret edip, kavgayı bitirebilecekleri önerisini getirdi..

Başkan Posbıyık, Kuzu'nun bu önerisi karşısında roller belli olduktan sonra konunun tekrar değerlendirilebileceğini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.