Posbıyık bütün derdim Ereğli’yi iyi noktalara getirmek...

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde denetlemek üzere Göktepe Mahallesi’ni ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 23 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 23.09.2020 22:17:32
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Mahalle Muhtarı Mustafa Atmış ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Posbıyık, asfaltı da dökülerek hizmete açılan 2 kilometre uzunluğundaki Göktepe-Hamzafakılı çevre bağlantı yolunda incelemelerde bulundu.

Mahalle Muhtarı Mustafa AtmışBaşkan Posbıyık’a yapılan hizmetler için teşekkür ederek, “Mahallemizin bu güne kadar bir çok sorununu çözdünüz. Bizim için çok önemli olan bağlantı yolunu da geldiniz tamamladınız. Mahalle halkım adına sizlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.


 

 

AŞKIM EREĞLİ’Yİ İYİ NOKTALARA GETİRMEK İÇİN ÇABALIYORUZ

Pandemi döneminde kısıtlı imkanlara rağmen hizmetleri aksatmadan yürüttüklerini açıklayanBaşkan Posbıyık, bağlantı yolunun hayırlı olmasını dilerken, Ereğli’yi iyi bir noktaya getirmek için çalışmaların süreceğini anlatarak, şunları söyledi;

Göktepe, Ereğli’nin en şirin, en güzel mahallelerinden biri. Burada halkımızla, azalarla, muhtarımızla gayet iyi ilişki içerisindeyiz. Onların taleplerini dinliyoruz. Taleplerine göre hareket ediyoruz. Bugüne kadar pek çok hizmetimiz oldu. Geçtiğimiz dönem belli bir noktaya kadar asfaltlama yaptık. En önemli konu, Hamzafakılı ile Göktepe’yi birleştirmekti. 2 kilometrelik yol yapıldı, asfaltını da döktük.


 

Hamzafakılı, Göktepe’ye oradan da denize ulaşıyor. Aynı zamanda trafik de rahatladı. Gerçekten çok yararlı bir iş oldu. Halkımız, azalarımız, muhtarımız da çok memnun. Hayırlı uğurlu olsun. El ele verirsek üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir iş yok.

Bizim bütün meselemiz Aşkım Ereğli’yi iyi bir noktaya getirmek. Pandemi döneminden geçtiğimiz için sıkıntılar var. Maddi olarak da sorunlar yaşanıyor. Nasıl halk sıkıntı çekiyorsa, belediyeler de tahsilat yapamadığı için sıkıntı içerisinde. En sağlam belediyelerden birisiyiz. Hizmetlerimize hiç ara vermeden devam ediyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.