Pazarcılar Odasından DUR fırsatçılık yapma! müdahalesi..

Kdz.Ereğli pazaryerinin kapanması sonrası bazı fırsatçı marketlerde sebze ve meyve fiyatlarının arttırılması sonrası vatandaşın yüzünü güldürücek bir gelişme yaşandı. Gelişmeyi Kdz.Ereğli Pazarcılar Odası Başkanı Fehmi Taşkın sosyal medya hesabından açıkladı..

Ekonomi Yayın: 24 Nisan 2020 - Cuma - Güncelleme: 24.04.2020 00:30:58
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli'de Covid-19 salgını nedeniyle bir süre önce kapatılan pazaryeri sonrası fırsatçı bazı marketler tarafından fahiş fiyatlarla satılmaya başlanan sebze ve meyve nedeniyle isyan eden vatandaşa sevindirici haber Kdz.Ereğli Pazarcılar Odası Başkanı Fehmi Taşkın'dan geldi..

Taşkın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında Kdz.Ereğli Kaymakamlığı ile yaptıkları ortak proje ile 40 pazarcı esnafına satış görevlisi kartı çıkardıklarını ve bu esnafların kendi araçlarıyla Ereğli'de satış yapabileceklerini belirtti.

Ereğli vatandaşlarada çağrı yapan Taşkın: "Ereğlili vatandaşlarımız satış temsilcilerinden güvenle alışveriş yapabilirler", dedi..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.