Pazar için yolu kapattınız pazarı da kapattınız bari yolu açın!

Kdz. Ereğli’de Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemlerden birine tepki üstüne tepki yağıyor.

Siyaset Yayın: 30 Nisan 2020 - Perşembe - Güncelleme: 30.04.2020 19:11:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Whatsapp ihbar hattına TOKİ’de oturduğunu yazarak yorum gönderen bir vatandaş, Un Pazarı ve gün içinde Yapı Kredi Bankası girişi bölgesindeki dere üstünün trafiğe kapatılmasına adeta isyan etti.

Vatandaşın yorumu  şöyle ;

Ben TOKİ‘de oturuyorum. Günlerdir aynı çileyi çekiyorum. Her tarafı kapattılar. Toki’ye Kadı Tarlasını dolaşıp Uzun Mehmet üzerinden gitmenin mantığını anlayamıyorum. Bu bölgelerde oturanların hepsi aynı sorunu yaşıyor.

Bağlık bile Hatip'ten , Dombay deresinden ters yönleri açmışlar diye duydum orası da keşmekeş. Kaza yapsanız siz ters yöndesiniz diye ceza. Murat Taksi'ye bin dolaşarak gittiğimiz için 5 lira ekstra.Resmen eziyet.

Sonun da dayanamadım aradım sordum. Bu kararı İlçe Trafik Komisyonu aldı deniliyor.  Bu komisyon trafik sorunu çözeceğine bize resmen çile çektiriyor.

Yolun kapatılmasının gerekçesi pazar bölgesindeki yoğunluğu azaltmak için miş. İyi de ilçede haftalardır Merkez Pazaryeri zaten  açılmıyor. bari yolu açın!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.