Ormanlı'ya Bayram öncesi gelen mutluluk...

Avrupa Zonguldaklılar Derneği Ormanlı'ya bağlı Ortacılar Köyü'nde yaşayan zihinsel engeli bulunan 22 yaşındaki Öznur ÇAKIR isimli bir kız çocuğuna tekerlekli sandalye ulaştırılması konusunda harekete geçti.

Yaşam Yayın: 22 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 22.05.2020 03:52:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Avrupa Zonguldaklılar Derneği yetkililerince, maddi imkansızlar nedeniyle yeni bir tekerlekli sandelye alamayan aileye biran evvel  yardımcı olabilmek  adına Kdz.Ereğli Kaymakamlığı ile irtibata geçerek  ailenin durumu hakkında, bilgi verildi. Dernek yetkilileri tekerlekli sandalye için gereken her türlü  maddi desteği üstlenebileceklerini belirtirken, Kaymakamlık teşekkürlerini sunarak ilçeye bağlı Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığı ile Öznur ÇAKIR'a yardım elini uzattı. Tekerlekli sandalyesine kavuşan Öznur'un mutluluğu gözlerinden okunurken,  ailesi yardımda emeği geçen başta Ereğli Kaymakamı İsmail ÇORUMLUOĞLU'na ve Avrupa Zonguldaklılar Derneği'ne teşekkür etti.

 

AVRUPA ZONGULDAKLILAR DERNEĞİ'DEN EREĞLİ KAYMAKAMLIĞINA TEŞEKKÜR.

Dernek adına dernek başkanı Mehmet KARAKULAK, "Çağrımıza duyarlılık göstererek Öznur ÇAKIR'a hızlı bir şekilde tekerlekli sandalyesini kavuşturan  Ereğli Kaymakamı İsmail ÇORUMLUOĞLU'na, Sosyal Yardımlaşma Vakfına ve Öznur'un durumunu gerekli kurumlara ulaştıran ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz." açıklamasında bulundu.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.