Önce direğe sonra otobüse çarptı...

Teknoloji Yayın: 10 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 10.07.2019 19:47:03
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yağışlı hava nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü halk otobüsüne çarparak durabildi. Kazada 3 kişi yaralanırken otomobil hurdaya döndü.

Kaza Devrek Yol Ayrımı mevkiinde 13.30 sularında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Güler S. (53) idaresindeki 67 SL 476 plakalı otomobil sürücüsü yağışlı hava nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek önce refüjde bulunan aydınlatma direğine ardından da yolcu almak üzere durağa yaklaşan Mustafa D. (34) idaresindeki 67 M 8250 plakalı halk otobüsüne çarparak durabildi. Kazayı görenler 112 sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Kaza yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Kazada otomobil sürücüsü Güler S. ve otomobilde yolcu olarak bulunan gelini Nurtaç S. (31) halk otobüsünde yolcu olarak bulunan Belda B. (39) yaralandı. Yaralı sürücü Güler S. sıkıştığı otomobilden itfaiye ekiplerinin yardımı ile araçtan çıkarıldı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kazada hurdaya dönen otomobil çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı. Savcılık olay ile ilgili soruşturma başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.