Ömerlide orman yangını meydana geldi.

Kdz.Ereğli Ömerli Mahallesi üst kısmı ile Çöp Terfi İstasyonu arasında çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla İtfaiye Müdürlüğü ve diğer birimler yangını söndürmek için Orman İşletmesi Müdürlüğü ekiplerine destek verdi.

Yaşam Yayın: 17 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 17.08.2020 17:06:41
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Ömerli Mahallesi üst kısmı ile Çöp Terfi İstasyonu arasında öğleden sonra ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangında on dönümlük orman yandı.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ve diğer birimler  yangını söndürmek için Orman İşletmesi Müdürlüğü ekiplerine araç ve personel desteği verdi. Belediye Başkan Yardımcıları M.Tayyar Mendeş ve Atilla Bulak da yangın bölgesine giderek çalışmaları koordine etti. Tüm ekiplerin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.