Normalleşelim derken, ipin ucu kaçırdılar!..

Kdz. Ereğli'de yasak öncesi yaşanan bu görüntüler, bu kadar da olmaz dedirtti.

Gündem Yayın: 16 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 16.05.2020 22:18:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Virüsle mücadelede Mayıs ayıyla birlikte normalleşme sürecine adapte olmaya calışan Kdz.Ereğlililer, virüse karşı alınan tüm tedbirleri bir bir çiğniyor.

Havanın çok sıcak olması ve 4 günlük sokağa çıkma yasağından önce kendini sokaklara atan birçok kişinin de maske takmaması dikkat çekti.

Bir çok vatandaş, yasak öncesi yaşanan yoğunluğu cep telefonu ile görüntüleyip sosyal medya sayfalarına atarken, sosyal mesafe kurallarını kimsenin umursamadığı gözleniyor. 

İlçede özellikle araç trafiğinde yaşanan yoğunluk gözlerden kaçmazken. caddelerdeki trafik ve araç kuyruğu İstanbul'u aratmadı.

 

 

4 günlük yasak öncesi marketlere ve Cumartesi pazarına akın eden vatandaşlar havada güzel diyerek sokakta kalmayı tercih etti. (Medya Ereyli-Hasan Sarıalp)

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.