Murat Pulat görevine başladı...

Asayiş Yayın: 19 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 19.02.2020 16:41:04
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

16 Şubat tarihinde gerçekleştirilen CHP Zonguldak İl Örgütü 37. Genel Kurulu'nda 460 oyun 250'sini alarak il başkanı seçilen Murat Pulat ve yönetim kurulu üyeleri, 19 Şubat günü mazbatalarını İl Seçim Kurulu'ndan aldılar ve fiili olarak da görevlerine başladılar.

Aralarında Karadeniz E reğli'nin de olduğu ilçe örgütlerinin başkan ve yöneticilerinin de Adliye Sarayı önünde yalnız bırakmadığı İl Başkanı Murat Pulat, partililerin kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Kongre sonucunda kazananın bireyler değil CHP olduğunu ve kimsenin kırgınlık yaşamadan partiyi Zonguldak genelinde daha ileri noktalara ulaştırmak için mücadele edeceğini belirten Pulat, yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarına zaman kaybetmeden başlayacaklarını da sözlerine ekledi.

Mazbataların alınmasından sonra parti örgüt binasına giden Pulat ve ekibi eski il başkanı Hakkı Güney ve yönetimi tarafından karşılandı. Konuşmasında yeni il başkanı ve ekibine başarı dileyen Güney, partileri için yapılacak her olumlu çalışmada, bir partili olarak elinden gelen desteği ve gayreti vermeye hazır olduğunu söylerken, Murat Pulat da selefine, bugüne kadar partilerine ve örgütlerine sağladığı katkı ve emeklerinden ötürü Güney'e teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.