Müftüoğlu aday oldu. 2 başkan adaylıktan çekildi.

Batu Müftüoğlu 100 delege ile parti binasına gelerek Müftüoğlu sesleri yükseldi. İYİ Parti Kdz.Ereğli İlçe kongresine sayılı günler kala, iki ilçe başkan adayı M.Batu Müftüoğlu lehine çekildiğini açıkladı.. Yaklaşık 100 kişilik bir grupla parti binasına gelen Müftüoğlu'na delegelerin desteği dikkatlerden kaçmadı..

Siyaset Yayın: 25 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 25.02.2020 18:59:13
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

29.02.2020 tarihinde yapılacak olan İYİ Parti Kdz.Ereğli İlçe kongresi öncesi İşadamı M. Batu Müftüoğlu, İYİ Parti İlçe Başkan adaylığını açıkladı. Yaklaşık 100 kişilik bir delege grubuyla parti binasına gelen Müftüoğlu, 5. katta bulunan parti binasını kastederek; "Biz halka tepeden bakmayacağız. İlk işimiz parti binasını buradan taşımak", dedi..

DURDU VE YILMAZ, MÜFTÜOĞLU LEHİNE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ.

Adaylık açıklaması sıradan da yajklaşık 1 ay önce ilçe başkan adaylığını açıklayan İsmail Yılmaz ve Sinan Durdu, Müftüoğlu'nun açıklamasının ardından söz alarak; Müftüoğlu lehine adaylıktan çekildiklerini açıkladı..

BAYRAKLARI PARTİYE HEDİYE ETTİLER..

Parti binasında bayrak olmadığını gören Müftüoğlu'nu destekleyenler, yanlarında getirdikleri parti bayraklarını duvara astılar. Açıklamanın ardından delegeler 'parti binamız bayraksız kalmasın', diyerek bayrakları partiye hediye ettiklerini belirttiler..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.