Morcu "Hayvan Pazarı Bölgenin En iyisi olacak."

Ekonomi Yayın: 06 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 06.02.2020 14:14:42
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Şubaşı pazarında çalışmalar son hızla devam ediyor..

Kdz.Ereğli’ye Bağlı Süleymanbeyler köyü (Subaşı) hayvanpazarı modern görünüme kavuşuyor. 31 Mart seçimlerinin akabinde muhtar seçilen Mehmet Morcu, vakit kaybetmeden Süleymanbeyler köyünde çalışmalarına başladı. Hayvanpazarını modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara başlayan Morcu, 500 büyükbaş ve 500 küçükbaş için yapılan barınağın ardından hayvanpazarına 1000 kanatlı hayvan için kapalı alan çalışmasına başladı.

Süleymanbeyler köyüne gelen hayvan satıcılarına daha iyi hizmet verebilmek için kollarını sıvayan muhtar Morcu, kapalı alanlar dışında birde modern tuvalet için düğmeye bastı.

Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan muhtar Mehmet Morcu: “Subaşı’nı kalkındıran en önemli unsur hayvan pazarı. Buraya ne kadar iyi hizmet verirsek, bize o kadar faydası olur. Eski tuvaleti yıkıyoruz. Yerine çok daha modern ve temiz bir tuvalet yapıyoruz. Bunun haricinde kanatlı kayvanlar için kapalı barınak yapıyoruz. İleriki günlerde ödeneğini onayladığımız hayvan pazarının arka kısmındaki alan için bir köprü projemiz var. Yakın zaman içerisinde de projenin temelini atıyoruz”, dedi.

Morcu, Süleymanbeyler köyünün ileriki tarihlerde cazibe merkezi haline geleceğinin altını çizdi..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.