MNG Kargo Çöktü, PTT çırpınıyor...

Covid-19 sürecinde sistemleri yetersiz kalan kargo şirketleri kendilerini ele vermeye başladı..

Gündem Yayın: 05 Haziran 2020 - Cuma - Güncelleme: 05.06.2020 13:38:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli MNG Kargo Şubesi ve PTT, vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor..

Yaklaşık bir 1,5 aydır MNG Kargo'dan kargosunun gelmesini bekleyen esnaf ve vatandaşlar, isyan etmeye devam ederken, bir çözüm yolu bulunamaması dikkatlerden kaçmıyor.

Zaman zaman kargoları kaybolan veya sahibine ulaştırılamadığı için gerti dönmek zorunda kalan kargolarla mücadele etmeye çalışan MNG kargo çalışanları ise çaresiz..

 

KARGO ÇALIŞANLARI İSYANDA...

KOVİD-19 sürecinde birçok vatandaş sosyal medya alışveriş sitelerine yönelince kargolara yığılma oldu. Çalışanlar ise kargoların yığılması nedeniyle sıkıntılı zamanlar geçiriyor. Alınan habere göre MNG kargo bir süreliğine kargo alımlarını durdurma kararı aldığı yönünde. Çalışanlar ile kargosunu teslim almak isteyen müşteriler arasında hergün onlarca gergin diyologlar yaşanıyor. Mesaileri uzun tutulan MNG çalışanları isyan etme noktasına geldi.

 

PTT'DE İLGİNÇ YÖNTEM!..

Kdz.Ereğli PTT Şubesi ise yükü azaltmak için farklı bir yönteme başvuruyor. Kargosu gelen vatandaşlara önce 'Kargonuz dağıtıcıya verildi', mesajı gönderen PTT, ardından 8 saniye sonra vatandaşa 'Dağıtım adreste yok, kapalı', mesajı gönderiyor..

8 saniye'de adres tespiti yapan vatandaşlar, evde veya işyerinde oldukları halde bu mesajı aldıklarını belirtiyor..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.