'Medyanın varlığı, demokratik ve şeffaf toplumun olmazsa olmaz koşuludur'...

Ekonomi Yayın: 11 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 11.01.2020 12:59:41
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Bilgilendirme görevini yerine getirebilen medyanın varlığı, demokratik ve şeffaf toplumun olmazsa olmaz koşuludur." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Erdoğan, mesajında medya çalışanlarının tarafsız ve doğru bilgi vermesinin önemine dikkat çekti.

Türkiye'de demokrasinin kesintiye uğradığı dönemler olduğunu hatırlatan Erdoğan, basının bu olumsuz sürecin etkisinden kurtulmasının uzun zaman aldığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, medyanın yaşanan olumsuzluklardan çıkardığı dersler ışığında, toplumsal hassasiyetleri dikkate almasını istedi.

Erdoğan mesajında, "Medyamızın karanlık odakların amaçlarına ulaşmasına engel olacağına, vesayetçi anlayışlara artık itibar etmeyeceğine ve halkımızı doğru ve tarafsız bilgilendirme görevini layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum." dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.