Meclis üyelerinden Posbıyık’a sürpriz doğum günü..

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin CHP ve Ak Parti Grubuna mensup meclis üyeleri Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a doğum günü sürprizi yaptı, yeni yaşını kutladılar. Başkan Posbıyık, belediye meclis üyelerine teşekkür ederek, “Sizlerle Ereğli’ye kalıcı hizmetler yapacağız’ dedi.

Yaşam Yayın: 02 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 02.07.2020 22:29:04
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Takip EtGoogle News

CHP ve Ak Parti grubuna mensup Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Posbıyık’a sürpriz doğum günü pastası hazırlayarak yeni yaşını kutladılar.

Meclis toplantısından sonra Başkan Posbıyık’ı Marina kafeye çay içmeye davet eden CHP Grubu ve AK Parti grubu meclis üyeleri, doğum günü pastasıyla Başkan Posbıyık’a sürpriz yaptılar. Başkan Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık’ın da katıldığı kutlamada, Belediye Meclis Üyeleri Başkan Posbıyık’a sağlıklı, uzun ömür dilediler.

Meclis üyelerinin sürprizine teşekkür eden Posbıyık, “Sizlerle Ereğli’ye kalıcı hizmetler yapacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.